Kedvencek

Városkép
Természeti érték
Épített vonzerő

Üdvözlés

Már van szállása és programokat keres, vagy még csak utazását tervezi egyedül, párban, gyerekekkel? Esetleg még több generáció együtt? A Turisztikai Programnavigátor segít az időjárásnak és az érdeklődésének megfelelő programok megtalálásában, legyen szó akár egy egynapos kirándulásról, egy hosszúhétvégéről vagy egy hosszabb pihenésről.

Az oldalról

A turisztikai szolgáltatók érdeke a vendégkör lehető leggyorsabb, legjobb minőségű, széleskörű tájékoztatása. Mivel a körülmények és a vonzerőváltozások hatással vannak a vendégkörre, ezért újszerűen kell megszervezni számukra a tájékoztatási rendszert.

Az infokommunikációs eszközök fejlődése új szemléletmódot és rugalmas alkalmazkodást igényel a turisztikai szervezetetektől.

A kifejlesztett Turisztikai Programnavigátor rendszerrel egységes, folyamatos, aktualizált, minden szempontot figyelembe vevő, a vendégk részére igényeik szerint alakítható elektronikus tájékoztatást lehet nyújtani a mai kornak megfelelő, minden korosztály számára alkalmazható program használatával.

Az információk egységes formátumban, adatlap kitöltésével kerülnek be a rendszerbe az attrakciókat üzemeltető turisztikai szolgáltatók által.

A felhasználók tájékozódását sokszempontú keresés és szűrés segíti célcsoport, érdeklődési kör és időjárás szerint is. A látogatók a következő csoportosítás szerint böngészhetnek a különböző kategóriákban:

Városkép

történelmi korokat idéző épületek, látnivalók

Épített vonzerő

várak, kastélyok, kúriák, műemlékek, templomok, szobrok, keresztek, parasztházak, kilátók

Gyűjtemény

múzeumok, kiállítások, tájházak, vásárlás, játéklehetőség

Rendezvény

események, fesztivál, művészeti napok, falunap, nemzetiségi nap, koncertek, zenei napok, emlékversenyek, szüreti napok, gasztronómiai, bornapok

Természeti érték

természetvédelmi terület, nemzeti park, botanikus kert, védett területek, kastélyparkok, tájvédelmi körzet

Aktív turizmus

egészség-, lovas-, természet-, vadász-, kerékpár-, vízi turizmus

Gasztronómia

ételek, italok, helyi gasztronómiai különlegességek

Partnereink